2010. április 2., péntek

Hosszú hallgatás után


Elnézést mindenkitől, aki hiába kereste az utóbbi időben az új bejegyzéseket. Teljesen el vagyok havazva munkával. A teljesség igénye nélkül: 18-án megbeszélés a Civil Webtévé ügyében, 19-én osztályfőnöki óra a Trefortban, este választásra buzdítás a Váltó-Házban, 23-án a szokásos kedd; ügyelet, rádió, angol, 25-én videós riport Ikvai-Szabó Imrével, 30-án megint egy kedd, 31-én találkozás, riport egy kilakoltatás előtt álló családdal. Közben pedig a szokásos munkák a Fedél Nélkülnél, a Muzsikus rádióban, A Város Mindenkié csoportban. Mindezt nem panaszképpen írom, csak ez van. Magamra jut a legkevesebb idő. És persze hiányoznak az esték, mikor nem tudok dolgozni (a squatban nincs villany). Régen, még a hajléktalanságom előtt késő éjszakákig dolgoztam otthon. De az már másik idő, másik galaxis. (Star Wars után szabadon.) Most csak a Menhely Alapítvány Kürt utcai irodájában jutok géphez (mikor ott vagyok, és mikor hozzáférek egy géphez). Meg néha egy olcsó netkávézóban.

Na jó, pótolom pár tartozásomat, mint a műsoraink a Muzsikus rádióban. A dátumokra kattintva letölthető az aznapi adás: 2010.03.23 és 2010.03.30

Elkészültem A Város Mindenkié csoport Wikipédia cikkével és kész, de még javítandó az FN újságé is "Fedél Nélkül (utcalap)" címmel. Ha kíváncsi vagy a csoportra vagy az FN-re keresd a Wikipédián.

Erről jut eszembe, érdemes megvásárolni egy újságárusunktól a Fedél Nélkül legújabb, április 1-én megjelent számát. Exkluzív interjú olvasható benne a leendő kormányfővel.

Kívánok mindenkinek nagyon kellemes Húsvéti Ünnepet!