2010. február 18., csütörtök

Egy újabb zsúfolt nap


Kedden, 16-án a Muzsikus rádióban hallható volt A Város Mindenkié újabb egyórás műsora. Ezt a műsort, már teljesen önállóan készítettük. Az apróbb bakik ellenére jól sikerült. Aki lemaradt róla, de szeretné meghallgatni, innen letöltheti:

Jövő heti adásunkban a hajléktalanság sokszínűségéről fogunk beszélgetni. Ebben a részben a helyszínekre koncentrálunk. Közterület, erdő, fapad, szálló, albérlet. Milyen az élet a különböző helyeken, ki miért "választotta" ezt? Hajléktalan vendégeinket kérdezzük majd ezekről.

A keddi napom megint zsúfolt volt. Délelőtt ügyelet a Fedél Nélkül szerkesztőségében, délután a rádióadás, utána angol tanfolyam, és este még találkoztam az Index munkatársaival, akik kipróbálták egy napra, milyen hajléktalannak lenni. Találkozásunkkor már nagyon fáradtak voltak. "Bevásároltak" a napközben összekoldult 380 forintból, majd elkísértek, megnézték, hol töltöm az éjszakáimat. Megnéztük a közeli aluljárót is, de azt nagyon hidegnek találták. Végül egy panelház lépcsőházába jutottak be. Azt sajnos már nem tudom, hogyan sikerült átvészelniük az éjszakát, mert a háznál elbúcsúztunk egymástól. Sokat beszélgettünk a hajléktalanok helyzetéről, nehézségeiről. Kíváncsian várom, mi lesz az Indexen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése