2010. január 20., szerda

LMP találkozó


Tegnap este került sor A Város Mindenkié és a Lehet Más a Politika párt találkozójára. Végre közvetlenül politikusoknak is elmondhattuk a véleményünket a szociális helyzetről, a lakhatási válságról, a hajléktalan ellátó rendszerről, és megoldási javaslatokat tehettünk. Reményeink szerint nem ez volt az utolsó találkozásunk politikusokkal. Terveink között szerepel más pártokkal is a kapcsolatfelvétel.

Napok óta derékfájással küszködöm. Sajnos mára ez igen erőssé vált. Nagyon nehezen tudok mozogni. Remélem pár nap múlva jobban leszek, és újra teljes aktivitással tehetem a dolgom.

4 megjegyzés:

  1. Hajléktalanként hogy lehet rendszeres internethozzáférésed?

    VálaszTörlés
  2. Remélem, rendbe jöttél azóta! Biztos lehetsz benne, nem ez volt az utolsó találkozó. A hajléktalonok problémája nagyon fontos helyen szerepel az LMP programjában.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Zsolt! Úgy van rendszeres nethozzáférésem, hogy szinte naponta bemegyek a Fedél Nélkül szerkesztőségébe és ott számítógépen végzem a munkám (honlap karbantartása, riportok, novellák írása). Jelenleg pedig egy nagyon kedves barátomnál vagyok, ahol szintén van net.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Macskafogó! Köszönöm, már sokkal jobban vagyok. Tudom, hogy az LMP tényleg másképp politizál, fontos a párt számára a szociális helyzet, ezen belül a hajléktalanság is. De A Város Mindenkié csoport más politikusokat is szeretne meggyőzni ezek fontosságáról.

    VálaszTörlés