2010. július 6., kedd

Nem egyszerű az élet...

Tényleg nem az! Azt gondoltam, több időm lesz, de a héten még kevesebb a vártnál. Tegnap A Város Mindenkié csoport új programjának előkészítési munkáit csináltuk, meg a szokásos hétfőnkénti összejövetel. Ma ügyelet a Fedél Nélkül-nél, majd a Muzsikus rádió, holnap egy nagyon kedves ismerősöm születésnapja, valamint a lakcím-kampányunk megbeszélése, csütörtökön az Utcajogász program első napja... No nézd, péntekre még üres a naptáram! Nem baj, úgy szép az élet, ha zajlik...

Szeretném egy elmaradásomat pótolni (majd többet is fogok, remélem). A Muzsikus Rádióban elhangzott adásainkat jelenleg csak A Város Mindenkié blogjáról tudod letölteni, de gyorsan ide is felteszem az elérhetőségeket szokásom szerint (ha jól láttam, az utolsó innen elérhető adás a március 30-i, mai bizony régen volt már). A dátumokon érhetők el az egyes műsorok:


Szép, hosszú lista! Ki akar 13 órát ülni a net mellett és régi rádióműsorokat hallgatni?! Azért remélem, egy-egy adásunkba belehallgatsz.

Említettem az utcajogász programot. Erről sokat megtudhatsz a legutóbbi rádióadásból.
Sajnos most ennyire volt időm... rohanás lesz a stúdióba, hiszen kedd van, 4 órától ma is élőben jelentkezünk A Város Mindenkié műsorával a Muzsikus Rádióban.

Azért még egy mondat: Pick Róbert (a rádió vezetője) újra boldog apa lett! Ezúton is kívánok a picinek, a mamának és Robinak jó egészséget, sok boldogságot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése