2010. július 20., kedd

Sok munka, sok változás...


Megint eltelt egy hét, és talán az eddigieknél is sűrűbb volt. Még a hétvégén is dolgoztunk pár barátommal. Nem panasz, örömmel dolgoztunk, hiszen kinyomtattuk, készre gyártottuk A Város Mindenkié csoport Jogi Kisokosának első 1000 példányát! Augusztusban, egy köztéri piknik keretében ünnepeljük meg a Kisokos megjelenését.

Változások történtek A Város Mindenkié csoportban is. Bővült a Köztér munkacsoport létszáma, nem csak velem. Feloszlott az eddigi Média munkacsoport, helyette megalakult az új Rádiós alcsoport, különválasztottuk az arculattervezést, design és reklámmunkákat (plakátok, szórólapok tervezése). Ezt - nagyrészt - én fogom ezentúl csinálni ezentúl. A Muzsikus rádióban már csak mint technikus dolgozom, a műsorok szerkesztésében, vezetésében nem veszek részt. Azért az adások továbbra is letölthetők lesznek innen is.

Múlt hét csütörtökön, 15-én, megtartottuk az Utcajogász programunk első fogadónapját. Nagyszerű volt! Nagyon örültem, hogy hajléktalan társaimnak ilyen segítséget is tudtunk adni. Ezentúl minden csütörtökön délután működik az Utcajogász, egyelőre a Batthyány téren.

Az elkövetkező másfél hetet - nagyrészt - Taliándörögdön fogom tölteni a Muzsikus rádióval. A Szabad Rádiósok találkoznak a Művészetek völgyében, onnan közvetítik a Közös hullámhossz című műsort (ez lesz hallható a Muzsikus rádióban is). Azért, hogy ne legyen "egyhangú" a munka, egy motoros találkozóra is "benézünk", valamint a hétvégén Pannonhalmára is elmegyünk, a Jazz fesztiválra. Jó lesz kimozdulni egy időre a forró betondzsungelből! Köszönet érte Pick Róbertnek a Muzsikus rádió vezetőjének.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése