2010. augusztus 3., kedd

Egy évre elhallgatott a Közös Hullámhossz

Véget ért a Művészetek Völgye 2010 rendezvénysorozat. Ezzel együtt augusztus 1-én éjfélkor beszüntette adását a Közös Hullámhossz Rádió. Az utolsó adásórát a stúdióban töltöttem kollégáimmal együtt, mint 10 nappal előbb, az adás indításakor. Szomorú-vidám együttlét volt ez az óra, az elmúlt napok élményeiről beszéltünk egymásnak és a hallgatóknak. Az utolsó másodpercekben visszaszámoltunk, majd pontban éjfélkor lekapcsoltuk az adót. Csend lett. Egy rövid ideig szomorúan néztük egymást, de győzött az optimizmus, és mindjárt megegyeztünk: jövőre újra találkozunk, hogy még jobb, színvonalasabb rádióadást készítsünk a Művészetek Völgyéből.
Fárasztó, de nagyon élvezetes, tanulságos 10 napot töltöttem Taliándörögdön a KHH stúdióiban dolgozva. Egyelőre még végig sem gondoltam, mi minden történt ezen idő alatt, de tervezem egy cikk írását a Fedél Nélkül újságnak az élményeimről.
Tegnap késő délután visszaérkezve Budapestre, A Város Mindenkié csoport szokásos hétfői gyűlésére siettem. Ma pedig már a Fedél Nélkül szerkesztőségében dolgoztam, délután még a Muzsikus Rádióba is be kell mennem. A szokásos "szürke hétköznapok" következnek. Azaz nem teljesen, mert nyakunkon a Sziget. Ott személyesen is találkozhatunk a Fedél Nélkül, a Menhely Alapítvány, vagy A Város Mindenkié standjánál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése